Assortiment

Na een intensief ambachtelijke proces van verwerken, roken, fileren en verpakken leveren wij een prachtig verkoopklaar eindproduct. Vanzelfsprekend kiezen wij voor de beste kwaliteit en voedselveiligheid. Wij beperken ons daarom tot warm gerookte producten:

Palingfilet

Palingfilet

Wij leveren onze ambachtelijk gerookte palingfilet, gerookt op een melange van vurenhout en beukenhout, in verpakkingen van 100, 150, 175, 200, 250, 500 en 1000 gram. De 150, 175, 200, 250, 500 en 1000 gram zijn zowel in vacuüm- als in gasverpakking leverbaar. De 100 gram alleen in vacuüm verpakking. Wanneer u een kleine bestelling […]

Gerookte Paling heel

Gerookte Paling heel

Verkrijgbaar in verschillende soorten: Kweek aal ; dit is zachte paling die zo van de graat kan worden gegeten. Boterzacht en romig van smaak Kweek schier ; dit is heel gerookte paling welke zich uitermate goed leent om te fileren. De structuur van het vlees zorgt ervoor dat het netjes van de graat is af […]

Stoofaal

Bakpaling – Stoofpaling

Bakpaling is verkrijbaar met vel en zonder vel en wordt gemaakt van paling vanaf 200 gram tot maximaal 1000 gram. Verpakking Zuurstofarm verpakt 1000 gram Vacuüm verpakt vanaf 1000 gram tot 5000 gram Stoofpaling is verkrijbaar met vel en zonder vel en wordt gemaakt van paling vanaf 100 gram tot maximaal 250 gram. Verpakking Zuurstofarm […]

Zalmsteak

Zalmsteak

De zalmsteak wordt warm gerookt van Noorse zalm. De steaks zijn vrij van graten en zijn smakelijk op toast, stokbrood en door de salade. Ook als voorgerecht met een dillesaus is de smaak op zijn best! Verpakking: Voor horeca en grootverbruik is er de 1000 grams MAP verpakking. Voor het supermarktkanaal is er een kleinverpakking […]

Forelfilet

Forelfilet

Voor de gerookte forelfilet gebruiken wij uitsluitend forellen uit de Belgische Ardennen. Deze hebben een goed vleesgehalte en zijn uitstekend van kwaliteit. Ook hier wordt uitsluitend zout en rook toegevoegd. Na het roken worden de forellen handmatig gefileerd. Verpakking: De forellen kunnen zowel vacuüm als MAP worden verpakt. Minimale hoeveelheid per verpakking is twee filets. […]

Haringkoning

Haringkoning

De Haringkoning is een zeer traditioneel product. In de tijd van de Zuiderzee werd de haringfilet al op deze manier gerookt. In het Wapen van de gemeente Enkhuizen is de haring ook terug te vinden. Het is een mooie vette vis, rijk aan Omega 3. De smaak is dan ook robuust! Voor de horeca doet […]

Makreel Heel

Makreel Heel

Ook de makreel en makreelfilets worden warm gerookt. De goudgele makreel heeft een goed vetgehalte en zit boordenvol gezonde omega 3 vetten. Voor de groothandel hebben wij een 3kg verpakking voor de retail een map verpakking per stuk of een vacuüm verpakking. Hierbij is de keuze aan u of u de makreel met kop dan […]

Makreel Gefileerd

Makreel Gefileerd

De makreel gefileerd is een echt gemak product. De makreel wordt eerst gerookt en vervolgens handmatig gefileerd. U hoeft dus zelf niets meer te doen. De filet kan zo op brood of toast of in een salade. Verpakking: Voor de horeca en groothandel is er de 1000 gram en 500 gram verpakking, voor het supermarktkanaal […]

Makreelfilet Naturel

Makreelfilet Naturel

De makreelfilet naturel is een makreel die eerst wordt gefileerd en vervolgens wordt gerookt. Deze manier van roken zorgt voor de mooie kleur van het product en een lekkere milde rooksmaak. Lekker op brood, toast of door een salade. Voor de horeca uitstekend geschikt voor op een buffet. Verpakking: Voor de horeca en groothandel is […]

Makreelfilet Peper

Makreelfilet Peper

De makreelfilet peper is een makreel die eerst wordt gefileerd, bestrooid met peperkorrels en vervolgens gerookt. Deze manier van roken zorgt voor de mooie kleur van het product en een lekkere milde rooksmaak. De peper geeft net een beetje extra “kracht”. Lekker op brood, toast of door een salade. Voor de horeca uitstekend geschikt voor […]

Makreelfilet Fiesta

Makreelfilet Fiësta

De makreelfilet fiësta is een makreel die eerst wordt gefileerd, bestrooid met peperkorrels, mosterdzaad, paprikakorrels en knoflook en vervolgens gerookt. Deze manier van roken zorgt voor de mooie kleur van het product en een lekkere milde rooksmaak. De kruiden zorgen voor een verassende smaak. Lekker op brood, toast of door een salade. Voor de horeca […]